आलू टिकी रेसिपी ।
-
उषा बिज्लवाण - देहरादून।
-
मन्खी- १।
समै- १/२ घन्टा।
सामग्री- आलू २ उबालिक मैश कर्यां, कांर्न फ्लौर ११/२ चम्मच, २ हरी मर्च बरीक कटीं, १०, १२पता पजन्या का बरीक कट्यां, थोड़ा सा हरू धणियां बरीक कट्यूं, चुटकी भर अजवैन, आधा नीम्बू कु रस,२ चम्मच का लगभग मटर दाणा , चम्मच१/२ चम्मच चाट मसालू,१/२ चम्मच कालू लोण, थोड़ा सा सफेद लोण ,१/२ ,चम्मच लाल मर्च पौडर, धणियां पजन्या की चटणी , तलनक तेल, थोड़ा सा मिठि दै मैश कर्यां
आलू मा तेल अर चटणी छोड़ीक सबी सामग्री मिलै द्या गैस मा लोखर की कढै रखीक तेल डाला मिलाईं सामग्री की टिकी बणैक तल ल्या चौमासा मा खा अर खिला