बिहारी गढ़ का लजीज पकोड़ा
-
उषा बिज्लवाण देहरादून।
-
मन्खी - ३। समै- २० मिनट।
सामग्री- आलु १/२ किलो,
हींग १/२ चम्मच,
चाट मसालू १/२ चम्मच,
अजवाइन १/२ चम्मच,
हल्दी १ चम्मच,
लोण१ चम्मच,
कसूरी मेथी १ चम्मच,
लाल मर्च पौडर , १ चम्मच,
अमचूर १/२ चम्मच, बे
ल्या लोण १/२ चम्मच,
चाट मसालू १ २ चम्मच ,
चौंलौं कु आटु १/२ चम्मच,
बेसण २ चम्मच,
तेल तळणक।
विधी- आलू उबालिक छिली क मैश कर ल्या अब वैम तेल छोड़ीक सबी सामग्री मिलै द्या गैस मा कढै रखीक तेल डाला अब मिलाईं सामग्री की छोटि छोटि गोली बणैक तल ल्या करारा होण तक तला गरम गरम चाट मसाला बुरकीक परोसा