फ्रायड राईस रेसिपी
-
गढवाली पारम्परिक भोजन शैली रेसिपी
-
सरोज शर्मा सहारनपुर बटिक
-
बचयां चौंल ( भात) मनमुताबिक
सब्जियां जु भी घौर म हवाव
प्याज, टमाटर, अदरक,लासण ,
हैर मर्च बरीक कटीं
बरीक काटिक धैर दयाव
जीरा, हींग ,लूण स्वादानुसार
इच्छानुसार मर्च,
बणाण क सगोर
फ्रिज म से चौंल निकालिक पाणि क हाथ से
फरैरा कैर दयाव, अब एक पैन म घी द्वी चम्मच डालिक गरम कैरिक वै म जीरा हींग तड़काव
अदरक लासण हैर मर्च प्याज भूनिक
और सब्जी जन कि मटर, शिमला मर्च, गाजर
बरीक काटिक डालिक भून ल्याव, अब ये म
लूण थोड़ा-बहुत डालिक चलाव,चौंल डालिक हिसाब से लूण डालिक द्वी मिनट चलाव, ह्वै गै तैयार। अगर सोयासौस पसंद च त एक चम्मच डालिक चलाव। खावा और खिलावा।